Atlas Weekend стає екологічнішим

Atlas Weekend стає екологічнішим

Фестиваль відбувся з 9 по 14 липня в Києві, на території ВДНГ. Перший день Atlas Weekend традиційно був вільний для всіх бажаючих. 

Цього року відвідувачів вирішили здивувати не лише гарною музикою та смачною їжею, а й цікавими еко активностями. 

Організатори фестивалю добре розуміють, що проблеми екології постають перед сучасною людиною гостро як ніколи. І щоб хоч трохи посприяти їх вирішенню Atlas Weekend спільно з Міжнародним молодіжним рухом School Recycling World та за підтримки PepsiCo Україна створив спеціальний еко-патруль. 102 волонтери протягом шести днів на 7 локаціях сортування навчали відвідувачів роздільному збору відходів. 

Погодувати сміттєжуйстиків і дізнатися більше про екологічну ситуацію в Україні та світі можна було на екологічній станції «ПЛАНЕТИ ГО»  

У результаті спільними зусиллями організаторів Atlas Weekend, Міжнародним молодіжним рухом School Recycling World, за підтримки компанії PepsiCo Україна та Програмою сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні було відсортовано та здано на переробку 5 тон вторинної сировини.