У м. Вишневому був проведений тренінг «Ефективність сортування та функціонування ЕКОПАТРУЛЮ»

10 жовтня Організатори School Recycling World провели тренінги та майстер-класи для школярів м. Вишневого на тему «Ефективність сортування та функціонування ЕКОПАТРУЛЮ». 

Спікерами були: Юлія Мархель -президент міжнародного молодіжного руху School Recycling World та Ренчковська Ксенія – керівниця School Recycling World в Україні. Спікери наголосили на правилах роботи із відходами, оскільки саме на їхній основі формується культура споживання. Однією з цілей також є навчати лідерів шкільного самоврядування самостійно проводити тренінги одноліткам для ефективного впровадження сортування у школах.

Подія спрямована на просвітництво учнівської молоді у питаннях екологічності, вигоді сортування побутових відходів. Основним завданням є навчити школярів робити це правильно. Також важливо систематично здавати відходи на вторинну переробку. 

Кінцева мета всіх заходів у межах проєкту полягає у формуванні екологічно-відповідального середовища в навчальних закладах, родинах учнів та просто мешканців поблизу навчального закладу.