В Києві свідома молодь зібралась на «Форум екологічно відповідальної молоді»

Однією з наймаштабніших офіційних подій XV Міжнародної спеціалізованої виставки ECO-Expo 2019 є «Форум екологічно відповідальної молоді», що відбувся 28 вересня 2019 року о 11:00 у м. Києві. 

Форум це концентрація досвіду, ефективних еко-проектів та соціально-відповідального бізнесу. В рамках Форуму були проведені активності: лекторій, обмін кращими екологічними практиками столичних навчальних закладів, екскурсія по виставці Еко-Експо, навчання системи сортування, майстер-класи від соціального екологічного підприємництва “Благо дім”, виставка експозиції з пластику від PLASTIKWOOD, виставка плакатів Першого всеукраїнського конкурсу соціальної реклами на екологічну тематику «Waste Management School Recycling 2019».

Серед спікерів форуму:

  • Юлія Мархель – лауреат премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, співзасновник міжнародного руху «Lét’s Do It World», який об’єднує 20 мільйонів людей в 180 країнах Світу й організовує всесвітнє прибирання «World CleanUp Day» 21 вересня 2019 року;
  • Ренчковська Ксенія – керівник міжнародного молодіжного руху School Recycling World в Україні;
  • Юлія Боєва – громадська діячка, співзасновниця благодійного магазину «Благодім»;
  • Володя Юдашкин – автор проекту Wrapped in Plastic

Організатори проекту Міжнародний молодіжний рух “School Recycling World”, 

Київський молодіжний центр та ЕКО ЕКСПО 2019 .