НеСуботник - Плогінг у Кропивницькому

НеСуботник - Плогінг у Кропивницькому

НеСуботник – Плогінг у Кропивницькому пройшов напередодні святкування Дня міста і є своєрідним подарунком від небайдужих громадян. 

Організатори – Мінародний молодіжний рух School Recycling World (координатор в Кіровоградській області – Євгенія Ткаченко) 

Локація невипадкова – “легені міста” – Лісопаркова. 

Суть “несуботніка” полягає в тому, щоб прибирати сміття під час пробіжки. А для того, щоб пробіжка пройшла максимально енергійно розминку для охочих провела Світлана Рубцова – ведуча, фітнес-тренер. 

Під час проведення заходу зняли черговий випуск НеБлогу у якому Максим Несвітайлов висвітлив реальний стан лісу і запросив містян долучитись до діяльності ММР school recycling

До акції долучились – актив ГО “Молодіжний центр”, ГО “Флора”, НВК Кіровоградський колегіум, НВК № 25, Міський парламент дітей, ГНТН, НВО№6 і ліцей сфери послуг і торгівлі.  

“Ми розуміємо, що прибрати усе сміття просто нереально, навіть якби ми провели сьогодні весь день прибираючи, але знаємо точно, що молодь, яка доєдналась до нас – буде точно смітити менше і по місту будуть ходити 50 нових агентів чистоти, які будуть нагадувати людям прибирати за собою після відпочинку” – зазначає Євгенія Ткаченко.

Вивіз сміття відбувся одразу по завершенню заходу компанією Екостайл.