Приз глядацьких симпатій ІІІ Всеукраїнського фестивалю соціальної реклами

Приз глядацьких симпатій ІІІ Всеукраїнського фестивалю соціальної реклами

Оголошено переможців призу глядацький симпатій ІІІ Всеукраїнського фестивалю соціальної реклами «Waste Management School Recycling». У номінації «відео» аудиторія вибрала роботу Юлії Флюндри, учениці Коровійського ліцею Чернівецької міської ради. У номінації «постер» – зображення Коваленко Марії,  учениці ліцею №9 імені Олега Ольжича Коростишівської міської ради. 

Загалом у межах проєку створено 99 відео та 38 постерів, щоб мотивувати формувати комфортне, екологічно чисте середовище вдома, у громаді та спонукати до екосвідомих дій усіх українців.

«Про Фестиваль я дізналася завдяки екологічному гурткові у школі, який займається просвітницькою діяльністю. Для втілення задумок обрала формат анімації. У відео хотіла б показати, що сортування і правильне поводження з відходами здатні врятувати планету та зробити наше життя кращим», – коментує Юлія Флюндра, авторка соціального ролику.

Нагадаємо, що робота Юлії Флюндри посіла 2 місце в загальному конкурсі Всеукраїнського фестивалю соціальної реклами «Waste Management School Recycling». А область переможниці увійшла до лідерів за кількістю заявок.

«У своїй роботі хочеться донести потребу розумного користування речами, здавати на перероблення. Обрала саме море, адже воно охоплює все живе, весь світ. Хлопчик – символ мотивації, бажання покращити ситуацію. А сміття – все те, що ми несемо. Мені дуже сподобалися роботи всіх учасників, яким бажаю ще крутіших ідей та їх оригінальної реалізації», – коментує авторка постеру Марія Коваленко.

Учасники Фестивалю створювали ролики, постери та зовнішню соціальну рекламу заради інформаційної екопросвіти, а також з метою нагадування людям про їхні негативні дії для планети. Переглянути запис офіційної презентації можливо на сторінці https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld.

Організатор фестивалю – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.

Слідкуйте за новинами на сайті та в соціальних мережах: www.schoolrecyclingworld.org, www.facebook.com/Schoolrecyclingworld, www.instagram.com/schoolrecyclingworld, #schoolrecyclingworld, #wmsrfest 

Деталі за телефоном (095) 863 39 88, Анна Ваглай, керівник зовнішніх комунікацій.