Вітаємо з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

Вітаємо з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

Команда «School Recycling World» вітає всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо щастя, удачі, тепла й світла. Нехай новий рік буде сповнений яскравими фарбами та емоціями. Бажаємо знайти необмежене джерело енергії на майбутні 365 днів, щоб впевнено й рішуче крокувати до поставлених цілей.

«Сьогодні саме час пригадати всі хороші моменти минулого року та запланувати грандіозні справи на майбутній рік. Залишайте увесь смуток та погані звички в старому році. А до нового вирушайте впевненою ходою, з натхненними очима. Бажаємо вам у Новому році тільки успішних рішень, щасливих моментів та тільки добрих щирих людей. Нехай він принесе здійснення заповітних бажань, відкриє перспективні горизонти та стане ідеальний роком для реалізації себе», – додає Юлія Мархель, засновниця Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».

Команда «School Recycling World» бажає вам успіхів на шляху до екожиття. Новорічні свята – це ідеальний час пригадати правила відповідального споживання та здійснювати покупки розсудливо, зважено.

Бажаємо вам казкового настрою, та гарного відпочинку. Набираймося сил перед продуктивним Новим роком. Попереду – багато планів, подій та екоактивностей. З нетерпінням чекаємо на зустріч у Новому році. Зі святом!