У Миколаєві визначать переможців конкурсу «Екопатруль – кращі практики» та рейтингу «Екошкола року 2021»

У Миколаєві визначать переможців конкурсу «Екопатруль – кращі практики» та рейтингу «Екошкола року 2021»

7 грудня Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» спільно з КУ «Агенція  розвитку міста Миколаєва» за підтримки Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича, Управління освіти миколаївської міської ради, Ресурсного центру громадських ініціатив оголосять результати конкурсу «Екопатруль – кращі практики» та рейтингу «Екошкола року 2021». Генеральний партнер – компанія PepsiCo Україна.

Щорічний проєкт «Екопатруль кращі практики» об’єднає дистанційно 7 грудня 2021 року з 14:00 до 17:00 активних школярів з міста Миколаєва та с. Мішково-Погорілове. Учасники презентують напрацювання перед організаторами, журі та глядачами. Вболівати за команди можливо під час прямої трансляції на сторінці https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld. Наприкінці події організатори визначать кращі школи міста Миколаєва, які протягом року успішно реалізували екологічні ініціативи у своєму навчальному закладі, враховуючи дистанційну форму активностей, а також оголосять переможця рейтингу «Екошкола року 2021».

«Заповнюйте онлайн форму до 3 грудня за посиланням: https://cutt.ly/TgMchpq. До анкети додавайте презентацію PowerPoint, відеовізитку команди чи соціальний ролик на екотематику до 1 хвилини. Кожній команді надаватиметься 5 хвилин виступу з можливістю демонстрації напрацювань під час зустрічі в Zoom», – розповідає Anna Ganjul, в.о. директора КУ «Агенція розвитку міста Миколаєва».

Requirements for registration and recommendations for participation can be found in the Regulations at the link: https://cutt.ly/JgMvmxZ

«У ході конкурсу учасники презентуватимуть свої напрацювання та активності за 2021 рік, що були реалізовані командою Екопатрульних. Серед них – Всеукраїнські проєкти School Recycling World та ті, що були реалізовані під час карантину», – коментує Julia Marchel, лідерка Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».

На основі презентованих кращих практик серед закладів загальної середньої освіти Миколаєва буде сформований рейтинг, а найкращі учасники боротимуться за 1-3 місця та звання «Екошкола року 2021».

«Ми дуже пишаємося, що цілий рік молодь, попри карантинні обмеження, активно долучалась до продуктивної роботи та просвітницької діяльності. За цей час їм вдалося реалізувати насправді вражаючі проєкти та інформаційні кампанії. Їхній приклад має наслідувати вся країна! 7 грудня ми зберемося разом, аби поділитися досягненнями, мотивацією, щоб спонукати до ековідповідальності та екосвідомості  тисячі громадян України», – коментує Олександр Бартле – менеджер із зв’язків з органами влади та громадськістю компанії PepsiCo Україна.

Встигніть подати заявки до 3 грудня. Діліться досвідом, досягненнями на офіційній презентації, ставайте переможцями конкурсу та здобувайте для свого навчального закладу престижне звання «Екошколи року 2021».

Деталі в новинах на сайті www.schoolrecyclingworld.org.