Міжнародний молодіжний рух School Recycling World вітає українців з прийдешніми святами!

Міжнародний молодіжний рух School Recycling World вітає українців з прийдешніми святами!

Команда Міжнародного молодіжного руху School Recycling World вітає українців з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо щастя, удачі та мирного неба у новому 2023 році. Нехай новий рік буде сповнений позитивними емоціями та радісними подіями. Бажаємо сил та натхнення на роботу над нашою спільною перемогою.

“Цього року хочеться побажати найголовнішого – щоб в дім кожного українця прийшов мир. Віримо у наші ЗСУ та Перемогу України! Продовжуємо працювати заради спільного майбутнього!

Щиро дякуємо всім учасникам Міжнарожного екологічного руху School Recycling World, волонтерам, координаторам, партнерам та небайдужим громадянам. Наша спільна соціальна діяльність має ефективний результат на шляху до Перемоги та зменшення негативного впливу людей на довкілля, чистого, сталого розвитку громад, правильного поводження з відходами. Бажаємо в новому році спокою, сил та натхнення на нові звершення!” – привітала українців Лідерка Міжнародного молодіжного руху School Recycling World Юлія Мархель.

Команда “School Recycling World ” бажає вам екологічного 2023 року. Приєднуйтесь до ековідповілальної спільноти України і зробіть свій внесок у перемогу на екологічному фронті!

Працюємо екологічно відповідально заради спільного майбутнього! Слава Україні!

З нетерпінням чекаємо зустрічі у новому році!

Не пропустіть нові екоподії – слідкуйте за новинами на сайті schoolrecyclingworld.org